Mogelijkheden pakket

Salarisverwerking
Met ons pakket kunt u de salarisverwerking zelf uitvoeren of dit (gedeeltelijk) aan ons uitbesteden.
De salarisoutput wordt digitaal aan de werkgever beschikbaar gesteld. Deze output omvat de overzichten met journaalposten, de loonstaten, de jaaropgaven, de aangifte loonheffingen, betalingsoverzichten, clieop03 files en de salarisspecificaties.
Up-to-date stuurinformatie
De werkgever kan steeds beschikken over up-to-date stuurinformatie zoals salarisontwikkeling, leeftijdsopbouw werknemers, kosten werknemer per dienstverband en in totaal, ziektehistorie (per werknemer, afdeling en totaal), verlof- en opleidingenadministratie.
Overal en altijd toegankelijk
De werkgever heeft 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot haar arbeidsvoorwaarden en salaris- en personeelsadministratie. Vanaf elke computer met een internetaansluiting kan de werkgever het pakket gebruiken.
Geen investering in hardware en software
De werkgever hoeft geen snellere server of PC aan te schaffen of speciale software.
Een toegang tot internet is voldoende. Ook hoeft de werkgever niet te betalen voor noodzakelijke updates en onduidelijke uitbreidingen van het aantal licenties.
On-line digitaal dossier
De werkgever heeft de beschikking over een on-line digitaal dossier en archief. Informatie raakt niet zoek: documenten zijn met één druk op de knop terug te halen. Dit bespaart kosten.
Meerdere gebruikers per administratie
Binnen het pakket kunnen per administratie meerdere gebruikers met verschillende rollen worden gedefinieerd. Zo kunnen verschillende gebruikers toegang worden gegeven tot bepaalde onderdelen van het systeem.
De salarisadministrateur beheert de salarisadministratie, maar personeelszaken beheert bijvoorbeeld de ziekteverzuimadministratie en bevestigt de meldingen aan de arbodienst.
Maar dit kan ook een afdelingshoofd, die alleen toegang krijgt tot een bepaalde afdeling waar hij/zij verantwoordelijk voor is.